De hele serie komt er aan!

Spread the love

We hebben besloten om alle drie de boeken opnieuw uit te gaan geven!

In totaal zijn er drie boeken verschenen. We hebben gemerkt dat mensen soms heel graag een specifiek boek willen hebben, dus hebben we besloten om alle drie de boeken opnieuw uit te gaan geven, met een bijzonder tintje.

Het Visioen en Verder, de uitgave uit 2003, zal de basis worden van de verwijzingen van ons eigen boek wat nog geschreven wordt.

Een overzicht:

Het Visioen (1974)
Hete Visoen 1973Dit boek zal als eerste uit worden gegeven als compleet nieuwe uitgave. Om het boek toch een retro tintje te geven hebben we de oorspronkelijke tekst en de krantenknipsels uit 1974 overgenomen, en de oorspronkelijke kaft, waarbij de rug voorzien is slijtage.
Het Visioen (1995) Special Edition
Deze uitgave is een heruitgave van de versie van het boek uit 1995. Het betreft een geactualiseerde versie ten opzichte van de uitgave van 1974. Het taalgebruik is gemoderniseerd en de krantenknipsels uit de editie van 1974 zijn vervangen door afbeeldingen.

Het bijzondere aan deze uitgave is dat het boek geheel in kleur kan worden gedrukt en bovendien te personaliseren is. Wilt u dit boek aan iemand cadeau doen, dan kunt u een aantal pagina’s voorzien van een eigen tekst of afbeelding. Handgeschreven berichten worden als afbeelding geplaatst.

Op die manier kunt u er een mooi en persoonlijk cadeau van maken!
Het Visioen en Verder (2003)
Het Visioen en verderDit is de uitgave van 2003. De afbeeldingen zijn verdwenen, maar er komen twee compleet nieuwe hoofdstukken voor in de plaats.
Dit boek is de basis voor de verwijzingen die in het laatste boek gebruikt gaan worden.
Het Visioen 50 jaar later
Dit boek wordt momenteel geschreven en niet van de hand van David Wilkerson. Het is een kritische analyse van de voorspellingen van David Wilkerson aan de hand van het laatste boek.
Dat maakt de serie voor ons compleet.

De hele serie is te bestellen op de website van Goldmine Media.


Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *